[./contact.html]
[./solutions.html]
[./services.html]
[./company.html]
[./index.html]
[./fotogalerij.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Logo
.com
 Historie
Op 4 augustus 1929 werd in Echt een afdeling opgericht van de Groente- en Fruitveiling van Roermond. Tot secretaris, zaakvoerder en verzorger werd benoemd de heer Jac Dingelstad. De werkzaamheden bestonden o.a. uit het naar de veiling brengen van groente en fruit. Dit gebeurde met een T- Ford, die al snel ingeruild werd voor een Chevrolet.
In 1955 werd een nieuwe afdeling opgericht; tot secretaris en zaakvoerder werd benoemd de heer René Dingelstad, zoon van Jac. Hij heeft de taken van zijn vader overgenomen. In 1995 vierde de heer René Dingelstad zijn 40 jarig jubileum en hem werd de zilveren speld van verdienste van de ZON opgespeld.
In 1974 is de zoon van René, Sjaak, ook begonnen met het vervoeren van groente en fruit naar de veiling. Langzaam maar zeker groeide het bedrijf en was het niet meer toereikend om met één auto te rijden. De werkzaamheden beperkten zich inmiddels niet meer alleen tot veilingvervoer, maar ook voor nieuwe opdrachtgevers werden transporten verzorgd. Het bedrijf investeerde een aantal malen in nieuwe auto's zodat er nu met 4 auto's gereden wordt.
Bedrijf
Nieuws

De nieuwe Actros combi met wingliner carrosserie is inmiddels volop in gebruik!